Wat is het type van mijn auto?

U logt via de knop 'Mijn RDW' in met uw Digid . U heeft hiervoor de DigiD app of DigiD met Sms-controle nodig. U ziet direct welke voertuigen op uw naam staan geregistreerd. Lees verder »

Bron: www.rdw.nl

Wat heeft mijn auto allemaal?

De voertuiggegevens betreffen alle gegevens van bijvoorbeeld een auto. Denk aan zaken zoals de kilometerstand, technische specificaties, jaar van gebruik, enzovoort. Door middel van een kentekencheck kunnen de voertuiggegevens worden opgevraagd. Dit is bijvoorbeeld erg nuttig wanneer je een auto wilt (ver)kopen. Lees verder »

Wat bedoelen ze met type auto?

Een autoklasse is een classificatie van auto's naar verkoopprijs en grootte. De classificatie wordt gebruikt door de Europese Commissie en ook autoverhuurbedrijven om hun huurauto's in te delen. Ook worden autoklassen gebruikt bij de verkoop en vergelijking van automerken. Lees verder »

Hoe kan ik zien hoeveel pk mijn auto heeft?

Om te weten te komen hoeveel pk's de motor van jouw auto levert kan je het eerst een kijkje nemen aan de achterkant van de kentekencard. Daar staat soms het vermogen ook in kW uitgedrukt. Dit kan je eenvoudig met behulp van een online omrekeningscalculator omzetten in pk's. Lees verder »

Gerelateerd aan Wat is het type van mijn auto?