Wat is techniek betekenis?

techniek - zelfstandig naamwoord uitspraak: tech-niek 1. kennis en hulpmiddelen voor het laten werken van machines en apparaten ♢ de modernste technieken zijn gebruikt voor dit bouwwerk 2. manier waarop je iets maakt of uitvoert. Lees verder »

Bron: www.ensie.nl

Wat is de betekenis van techniek?

Een bepaalde aangeleerde vaardigheid in het werk, sport of spel of in het huishouden om een bepaalde activiteit te verrichten, verwant met gestructureerd handelen. Techniek heeft te maken met het ontwerpen en bouwen van computers, mobiele telefoons, wolkenkrabbers, en andere bouwwerken, verwant met bouwkunst. Lees verder »

Wat is techniek in de sport?

(sport). De t. omvat alle bewegingselementen, die afzonderlijk of in combinatie worden toegepas. Lees verder »

Bron: www.ensie.nl

Waar bestaat techniek uit?

We komen techniek tegen in: Allerlei voorwerpen, meubels, apparaten; constructies door mensen uitgevonden en gemaakt. Toepassingen en combinaties van (nieuwe) wetenschappelijke kennis (wetten in de natuur) ten behoeve van oplossingen en praktische doeleinden. Dit noemen we technologie. Lees verder »

Wat valt onder technische sector?

De techniek is erg breed en omvat beroepen in de bouw, ICT, natuurwetenschap en nieuwe ontwikkelingen. Verreweg de meeste technische beroepen vallen onder de autotechniek, elektrotechniek en installatietechniek. Lees verder »

Bron: beroepen.nl
Gerelateerd aan Wat is techniek betekenis?