Wat kost een professionele keuken?

Deze zijn leverbaar vanaf € 10.000,- tot € 200.000,-. Dit zelfde geld voor een horeca keuken. Er zijn tal van factoren die invloed hebben op de uiteindelijke kosten van een keuken. Lees verder »

Wat kost inrichting restaurant?

Gemiddeld kost een horeca interieur ontwerp + realisatie bij ons tussen de €15.000 en €70.000, afhankelijk van de grootte van het project. De één wil een nieuwe bar, die de eyecatcher van de zaak moet worden en de ander wil ook de rest van het interieur eens flink onder handen nemen. Lees verder »

Wat heb je nodig in een professionele keuken?

  • Ovens.
  • Fornuizen en ventilatie.
  • Foodprocessors.
  • Mixers.
  • Snijmachines.
  • Voedselvoorbereidingstafels en snijplanken.
  • Vriezers en koelkasten.
  • Veiligheidsproducten.
  • Lees verder »

Hoeveel kost het om een bar te openen?

Een bar factureert gemiddeld 400.000 euro per jaar en een gemiddeld ticket van 8€. Gesegmenteerd als volgt: 30% personeelssalarissen, 25% grondstoffen, 20% huur en andere vaste kosten. Tenslotte neemt de marge nog 25%. Deze percentages zullen helpen om vanaf het begin te weten hoeveel het kost om een bar te openen. Lees verder »

Gerelateerd aan Wat kost een professionele keuken?