Wat moet je echt in de keuken hebben?

  • DRIE MESSEN. ...
  • MESSEN SLIJPER. ...
  • SNIJPLANK.
  • ANTI-AANBAKPAN. ...
  • GIETIJZEREN PAN. ...
  • ROESTVRIJ STALEN POTTEN EN PANNEN. ...
  • BRAAD PAN OF STOOFPANNEN. ...
  • BLENDER.
  • Lees verder »

Wat heb je zeker nodig in de keuken?

  • Koelkast.
  • Kooktoestel.
  • Oven.
  • Magnetron.
  • (Staaf)mixer en/of keukenmachine.
  • Vriezer.
  • Waterkoker, fluitketel of kokend waterkraan.
  • Eventueel een airfryer.
  • Lees verder »

Wat zijn de must-haves in een keuken?

  • Le Creuset. Braadpan. Een pan voor het leven. ...
  • Global. Koksmes. De rechterhand van elke (hobby)kok. ...
  • Smeg. Staafmixer. Voor kleine gerechten met grootse smaken. ...
  • Le Creuset. Spatel. Om je pannen te sparen. ...
  • KitchenAid. Keukenmachine. ...
  • KitchenAid. Waterkoker. ...
  • Rösle. Vergiet. ...
  • Oxo. Blikopener.
  • Lees verder »

Wat moet je altijd in je keuken hebben?

  • Gedroogde producten zoals pasta en rijst. Dit spreekt natuurlijk een beetje voor zich, maar zorg dat je altijd een basisvoorraad rijst en pasta in huis hebt. ...
  • Tomatenpuree. ...
  • Tomaten in blik. ...
  • Bonen in blik. ...
  • Goede olijfolie. ...
  • Pindakaas. ...
  • Ansjovis (en andere vis in blik) ...
  • Specerijen.
  • Lees verder »
Gerelateerd aan Wat moet je echt in de keuken hebben?