Wat kost een reis naar de Malediven?

Dan ben je volgens onze berekeningen minimaal 1630 euro kwijt voor twee personen, zonder enige vorm van activiteiten of eventuele andere kosten. Ben je zelf niet zo'n regelaar of liever wat meer luxe, dan boek je al een compleet verzorgde vakantie naar de Malediven vanaf 1.200 euro per persoon. Lees verder »

Bron: jfk.men

Hoe duur reis Malediven?

Het reizen in de Malediven is gelukkig niet meer zo duur als het was. Je hoeft geen rijke stinkerd te zijn om hier je vakantie te vieren. Wij gaven met 2 personen zo'n €50 per dag (€25 p.p.) uit, exclusief excursies, inclusief eten en drinken en overnachten. Lees verder »

Wat is de beste tijd om naar de Malediven te gaan?

De Malediven zijn het hele jaar door warm en zonnig met gemiddelde temperaturen rond de 30°C. Ondanks dat de Malediven het hele jaar door warm en zonnig zijn, kennen de Malediven ook een droog seizoen en een nat regenseizoen. De beste tijd om de Malediven te bezoeken is daarom van december tot en met april. Lees verder »

Bron: www.nrv.nl

Waarmee betalen in Malediven?

Het officiële betaalmiddel op de Malediven is de Maledivian Rufiyaa. Op de Malediven betaal je het beste met dollars of met een creditkaart. De dollars neem je contant mee want er zijn alleen op Malé en op een paar andere eilanden pinautomaten. Op de meeste eilanden kun je dus niet pinnen. Lees verder »

Wat je moet weten voor je naar Malediven?

  • Luchtige katoenen kleding (bescherming tegen de zon)
  • Slippers.
  • Zonnebril.
  • Zonnebrandmiddel / hoofddeksel.
  • Zwem en sportkleding.
  • Formele kleding (lange broek wordt tijdens het diner op prijs gesteld en voor bezoek aan Malé)
  • Lees verder »
Gerelateerd aan Wat kost een reis naar de Malediven?