Wat kun je doen met physalis?
Bereidingstips. Je hoeft de vruchten alleen maar af te spoelen, nadat je het papierachtige omhulsel eraf hebt gehaald. En dan kun je ermee koken en kokkerellen: in de pan, in de oven, in een salade of – wat het meest gebeurt – lekker uit de hand eten. Lees verder »
Wat kan je doen met physalis?
Rijpe physalis zijn zoetzuur van smaak en het aroma doet denken aan ananas. Haal de physalis uit hun jasje door elk blad van het lampionnetjes voorzichtig open te plooien. Eet de bessen uit de hand of gebruik ze op een taart. Ook lekker in fruitsalade of jam! Lees verder »
Kan je physalis invriezen?
Kan Physalis worden ingevroren? Het invriezen van Physalis bessen is niet gebruikelijk. Vaak worden de vruchten gedroogd en als rozijnen gebruikt. Gedroogde Physalis bevatten een hoog proteïne gehalte. Lees verder »
- Welke gele vrucht wordt ook wel genoemd?
- Hoeveel cm groeit Toscaanse jasmijn per jaar?
- Waarom geen bloemen in Toscaanse jasmijn?
- Is een Toscaanse jasmijn winterhard?
- Hoe lang bloeit een Toscaanse jasmijn?
- Is Toscaanse jasmijn Zelfhechtend?
- Wat als je geen tol betaald in Italië?
- Wat als je tol niet betaald?