Wat valt onder Wegenwacht ANWB?

De Wegenwacht van ANWB is de eerste en grootste pechhulp dienstverlener bij pechgevallen sinds 1946. Bij de Wegenwacht® Service is het ANWB-lidmaatschap met de daarbij extra voordelen inbegrepen. Lees verder »

Bron: www.anwb.nl

Wat valt er onder pechhulp ANWB?

We helpen jou op weg En mocht jouw auto niet ter plekke gerepareerd kunnen worden, zorgen wij ervoor dat de auto wordt weggesleept. En we zorgen er natuurlijk ook voor dat jij en eventuele andere gestrande inzittenden veilig thuis komen. Lees verder »

Bron: www.anwb.nl

Wat valt onder Wegenwacht Nederland standaard?

Wegenwacht Nederland Standaard is het standaard pakket van de ANWB. Met dit pakket kun je rekenen op pechhulp in Nederland, inclusief je woonplaats, ongeacht de leeftijd van je auto of motor. Mocht het nodig zijn dan kun je met het standaard pakket ook gebruik maken van 2 dagen vervangend vervoer. Lees verder »

Wat betaald de ANWB bij pech?

Heb je pech in het buitenland en heb je een Wegenwacht Standaard of Compleet pakket met als dekking Europa of Europa Plus, dan heb je recht op vervangend vervoer als jouw auto of motor niet binnen 48 uur weer rijdend is te krijgen. Lees verder »

Bron: www.anwb.nl
Gerelateerd aan Wat valt onder Wegenwacht ANWB?