Wat verdien je met bijles geven?

Uurtarieven zijn verschillend, ze variëren van 15 euro tot meer dan 30 euro per uur, afhankelijk van verschillende factoren. Een internationaal Talis onderzoek van de OESO laat zien dat 73% van de leraren het gevoel heeft dat ze onderbetaald worden in vergelijking met andere gekwalificeerde professionals. Lees verder »

Kan je zomaar bijles geven?

Heb je een zelfstandig statuut nodig? Bijles geven als zelfstandige (in bijberoep of niet) is mogelijk, maar gelukkig niet verplicht. Om klussen en bijles geven in het zwart tegen te gaan, is het sinds 2018 via de voordelige regeling deeleconomie mogelijk om heel eenvoudig tot €6390 per jaar bij te verdienen. Lees verder »

Hoeveel kost een uur bijles?

Je moet gemiddeld rekenen op circa 30 tot 40 euro per uur, als je les krijgt van een afgestudeerde docent. Er zijn ook aanbieders die scholieren uit de bovenbouw inhuren. Dan ligt de prijs uiteraard een stuk lager: tussen de 15 en 20 euro per uur: dus circa de helft. Lees verder »

Kan iedereen bijles geven?

In feite mag iedereen bijles geven aan middelbare scholieren. Er is geen specifiek diploma nodig om bijles te mogen geven. Wel zult u ouders en scholieren moeten overtuigen van uw kennis en vaardigheden op een bepaald vakgebied. Lees verder »

Hoeveel verdient huiswerkbegeleiding?

Het gemiddelde salaris voor een huiswerkbegeleider (m/v) in Nederland is € 13,27 per uur. Lees verder »

Gerelateerd aan Wat verdien je met bijles geven?