Wat kost een bijles?

Je moet gemiddeld rekenen op circa 30 tot 40 euro per uur, als je les krijgt van een afgestudeerde docent. Er zijn ook aanbieders die scholieren uit de bovenbouw inhuren. Dan ligt de prijs uiteraard een stuk lager: tussen de 15 en 20 euro per uur: dus circa de helft. Lees verder »

Wat kost een bijles wiskunde?

Het tarief van een bijlesdocent wiskunde hangt wel sterk af van zijn of haar opleiding en ervaring. Een ervaren bijles docent (eerste- of tweedegraads opgeleid) factureert ongeveer € 35,- per uur. Een (bèta)student die bijles geeft kost gemiddeld € 20,- per uur via een bijlesinstituut. Lees verder »

Hoe groot is de vraag naar bijles?

Huishoudens geven jaarlijks ruim 200 miljoen euro uit aan huiswerkbegeleiding, bijles, eindtoets- en examentraining. Deze uitgaven blijven de komende jaren alleen nog maar stijgen, blijkt uit eerdere cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek. Lees verder »

Wat kost huiswerkbegeleiding per uur?

Het uurtarief van huiswerkbegeleiding begint bij twintig euro en is maximaal veertig euro. Deze kosten kunnen binnen een instituut echter ook weer variëren. Particuliere scholen die ook huiswerkbegeleiding aanbieden, maken bijvoorbeeld onderscheid tussen begeleiding van een vakdocent of van een onderwijsassistent. Lees verder »

Wie viel kostet superprof?

In Nederland is Superprof gratis te gebruiken. Het zoeken en benaderen van docenten is gratis. Je betaalt geen commissie aan Superprof, en de leraren doen dat ook niet. Dat vinden wij wel zo eerlijk. Lees verder »

Gerelateerd aan Wat kost een bijles?