Wat verdient Max Verstappen met Jumbo reclame?

Dat Verstappen goed verdient moge duidelijk zijn. Maar naast zijn verdiensten bij Red Bull heeft de F1-coureur ook een aantal sponsorcontracten en samenwerkingen De volgende merken leveren, volgens zakenblad Forbes, nog eens 5 miljoen euro op: Jumbo. Lees verder »

Wat verdient Max Verstappen als hij wint?

Wat verdienen de bestbetaalde Formule 1-coureurs? Lees verder »

Is Max Verstappen miljonair?

Vermogen Max Verstappen Voor Nederlandse begrippen zijn dat prima sponsors: Jumbo en Exact zijn beide goed voor enkele tonnen per jaar. Tel daar Max' jaarsalaris bij op en je kunt concluderen dat hij miljonair is. Lees verder »

Hoeveel heeft Max Verstappen verdiend met kampioenschap?

Experts schatten dit bedrag op zo'n 5 miljoen euro. Volgend jaar kan dat meer zijn, met een titel op zak. Daarnaast verkoopt Verstappen genoeg merchandise en met een wereldtitel zit je eigenlijk de rest van je leven wel gebakken als het gaat om werk. Lees verder »

Bron: topgear.nl

Hoeveel verdient Max Verstappen 2022?

Hoeveel verdient Verstappen? Max Verstappen staat ver bovenaan in het overzicht van best betaalde F1-coureurs, met een ultralang contract lopend tot en met 2028, dat hij in maart 2022 tekende. Hij krijgt om en nabij de 35 miljoen dollar per jaar bijgeschreven in. Lees verder »

Gerelateerd aan Wat verdient Max Verstappen met Jumbo reclame?