Welk modemerk maakte een speciale collectie voor Max Verstappen?

De Red Bull Racing collectie bestaat uit team- en lifestyle kleding, uiteraard voorzien van alle (sponsor)logo's. De Max Verstappen collectie is een exclusieve lijn artikelen die in samenwerking met Max is geproduceerd. Lees verder »

Wat voor horloge draagt Max Verstappen?

Het horloge is een TAG Heuer Monaco Titan 'Limited Edition'. De Zwitserse horlogemaker is al jarenlang verbonden aan de Formule 1 en sinds 2016 partner van het Red Bull Racing Team. Speciaal voor Max Verstappen en de terugkeer van de Monaco Grand Prix in 2021 heeft dit klassieke model uit 1969 een upgrade gekregen. Lees verder »

Welk merk is de auto van Max Verstappen?

Red Bull RB18: de F1-auto van Max Verstappen voor 2022. Aanschouw! Dit is de RB18 – de F1-auto van Red Bull in 2022. In tegenstelling tot voorgaande jaren onthult Red Bull meteen ook de definitieve livery voor de F1-auto van Max Verstappen en Sergio Pérez. Lees verder »

Bron: topgear.nl

Wat is de geboorteplaats van Max Verstappen?

Hasselt is de hoofdstad en grootste centrumstad van de Belgische provincie Limburg en telt ruim 79.000 inwoners, die Hasselaren worden genoemd. Hierdoor is het qua inwonersaantal de kleinste provinciehoofdstad van Vlaanderen. Lees verder »

Wie is de nieuwe vriendin van Max Verstappen?

Kelly Piquet is een Braziliaans-Nederlands model, columniste én de vriendin van Max Verstappen. Kelly Piquet heeft uit een eerdere relatie met Formule 1-coureur Daniil Kvyat een dochtertje, genaamd Penélope. Lees verder »

Bron: autorai.nl
Gerelateerd aan Welk modemerk maakte een speciale collectie voor Max Verstappen?