Wat zijn de nadelen van detachering?
- Gedetacheerd personeel is minder betrokken bij de organisatie. Ze weten dat ze er tijdelijk zijn en hebben minder binding met het bedrijf.
- Detacheerders hebben een inwerkperiode nodig. Dit kost tijd en geld. ...
- Detacheerders krijgen een salaris dat hoger kan liggen dan dat van het vaste personeel.
- Lees verder »
Waar moet je op letten bij detachering?
De arbeidsvoorwaarden bij detachering zijn over het algemeen vrij goed, soms krijgt de gedetacheerde zelfs meer betaald dan de werknemer in dienst bij de werkgever die hetzelfde werk doet. Daarnaast zijn goede opleidingsmogelijkheden en leaseauto's zeer gebruikelijk. Lees verder »
Wie betaalt salaris bij detachering?
De intermediair: bijvoorbeeld een uitzend- of detacheringsbureau, of een bedrijf dat personeel tegen betaling uitleent. De uitlener is de werkgever van de uitgeleende medewerker en zorgt voor de betaling van het loon. Lees verder »
Wat zijn de voordelen van detachering?
- Voordeel 1. Flexibiliteit. Bij detachering zit een organisatie niet vast aan een langdurig contract met een werknemer. ...
- Voordeel 2. Kwaliteit. Interim professionals zijn hoogopgeleid. ...
- Voordeel 3. Snelheid. ...
- Voordeel 4. Korte inwerktijd. ...
- Voordeel 5. Zekerheid.
- Lees verder »
Hoe lang mag je gedetacheerd worden?
U werkt in een land van de EU of EER (Europese Economische Ruimte) De detachering mag 24 maanden duren. Als u na deze 24 maanden nog buiten Nederland werkt, dan kunnen wij een overeenkomst sluiten met de bevoegde instantie in het land waar u werkt. Lees verder »