Wat zit er allemaal in een Big Mac?

Niet 1, maar 2 burgers van 100% rundvlees met verse sla, cheddar smeltkaas, verse uitjes en fijne slices van augurk. Met legendarische Big Mac saus op een 3-delig sesambroodje. Lees verder »

Wie verzon de naam Big Mac?

6. De hamburger kreeg zijn naam dankzij Esther Glickstein Rose, een 21-jarige secretaresse op het McDonald's-hoofdkantoor in Oak Brook, Illinois. 7. De moeder aller hamburgers had ook 'Big Attraction', 'Aristocrat' of 'Blue Ribbon Burger' kunnen gaan heten. Lees verder »

Bron: www.ad.nl

Wat voor vlees zit er in een Big Mac?

Je kunt bij McDonald's altijd genieten van heerlijke, malse, sappige hamburgers. Dus welk broodje je ook kiest, onze Hamburger, Cheeseburger, Dubbele Cheeseburger, Quarter Pounder, Big Mac of speciale burger, het vlees van de hamburgerschijf is 100% rundvlees. Lees verder »

Wat zit er op een Mac plant?

Plantaardige erwteneiwit McPlant bestaat uit een broodje met tomaat, sla, ui, augurk, mosterd, sandwichsaus en ketchup. Ook wordt cheddar smeltkaas toegevoegd. De McPlant heeft geen veganistisch of vegetarisch keurmerk, maar is een lekkere optie voor flexitariërs, gasten die even geen vlees willen eten. Lees verder »

Hoe wordt een Big Mac gemaakt?

Er wordt gebruikgemaakt van een mix van vers rundvlees en diepgevroren rundvlees, om de hamburgers snel op een temperatuur van -18 graden te krijgen. Op die manier houden ze hun vorm makkelijker vast, want er zit geen bindmiddel in het vlees. In deze machines kunnen ook gemakkelijk vegaburgers worden geproduceerd. Lees verder »

Gerelateerd aan Wat zit er allemaal in een Big Mac?