Wat is er veranderd aan de Big Mac?

“De nieuwe Big Mac. Veel lekkerder dan de Big Mac,” zegt McDonald's Nederland in zijn reclamespotje. Het broodje is iets aangepast, maar belangrijker: de burger is wat warmer en sappiger, waardoor de warmte beter wordt vastgehouden. Zowel het vernieuwde broodje als de ui worden bovendien voorverwarmd. Lees verder »

Wat is er veranderd aan de nieuwe Big Mac?

Niet 1, maar 2 burgers van 100% rundvlees met verse sla, cheddar smeltkaas, verse uitjes en fijne slices van augurk. Met legendarische Big Mac saus op een 3-delig sesambroodje. Vanaf nu zijn onze rundvleesburgers op een nieuwe manier gebakken, wat ze niet alleen warmer, maar ook juicier maakt. Lees verder »

Is een Big Mac lekker?

Denk je eraan om nóg een Big Mac te halen? Dat heb je te danken aan het broodje. Dit bevat grote dosissen maïssiroop en sodium, deze ingrediënten zijn erg verslavend waardoor je alleen maar kan denken aan nog meer eten. De ingrediënten kunnen ook voor obesitas, diabetes en hartaandoeningen zorge. Lees verder »

Wat wordt het meest verkocht bij de Mac?

Het wordt nog beter: de frietjes zijn áltijd al het meest bestelde item geweest van het menu. Dus die Big Mac, die chicken nuggets, wélk item dan ook heeft ze nog nooit van de troon gestoten… En bij een enquête bleek ook nog eens dat de frietjes de minste klachten krijgen. Lees verder »

Hoeveel Big Macs worden er per dag verkocht?

MacDonalds heeft in 2017 37.000 vestigingen door 120 landen. En in totaal ruim 235.000 mederwerkders. In deze winkels bij elkaar worden er per seconden 75 hamburgers verkocht. Er zitten in totaal 86.400 seconden in 1 dag dus dat betekend dat er op één dag 6.480.000 hamburgers worden verkocht. Lees verder »

Bron: www.knups.nl
Gerelateerd aan Wat is er veranderd aan de Big Mac?