Welke kiwi is het gezondst?

Waarom is de kiwi gold goed voor je gezondheid: De kiwi gold barst van de vitamine C. Per kiwi (75 gram) bevat hij maar liefst 121 milligram vitamine C, dat is zelfs twee keer zo veel als zijn groene naamgenoot! Lees verder »

Wat is de gezondste kiwi?

Groene kiwi's bevatten zelfs meer vitamine C dan een sinaasappel of wel drie citroenen. Daarnaast zijn kiwi's heel vezelrijk en die vezels zijn, zoals je misschien al wel weet, goed voor je spijsvertering. Lees verder »

Wat gebeurt er als je veel kiwi eet?

Het verhoogt je weerstand Kiwi's zijn rijk aan vitamine C en een kiwi van 100 gram bevat ruim 1,5 keer de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine C. Vitamine C heeft een functie als antioxidant in het lichaam en is nodig voor: de vorming van bindweefsel, de opname van ijzer en het in stand houden van je weerstand. Lees verder »

Wat is beter groene of gele kiwi?

GELE ZESPRI Deze “ zespri Gold” is door veredeling tot stand gekomen. Qua gezonde eigenschappen is deze Gold variant ietsje gezonder dan de groene. Zespri kiwi's zijn iets zoeter van smaak dan de groene, en hebben een wat gladder velletje. Lees verder »

Gerelateerd aan Welke kiwi is het gezondst?