Welke kruiden zitten er op een Turkse pizza?
- basilicum.
- bonenkruid.
- chillies.
- majaoraan.
- oregano.
- paprika.
- tijm.
- Lees verder »
Wat zit er op Turkse pizza?
Lahmacun wordt ook wel de Turkse pizza genoemd. Het heeft een typisch pikante smaak waar het zijn naam aan dankt. Het is gemaakt van deeg dat belegd is met een mengsel van pikant gekruid gehakt, ui, verse tomaten, pikante pepers, en peterselie. Dit wordt vaak bereid in een ove. Lees verder »
Wat zijn Turkse kruiden?
- paprika.
- koriander.
- knoflook.
- komijnzaad.
- kaneel.
- kardamom.
- nootmuskaat.
- peterselie.
- Lees verder »
Hoe eet je Lahmacun?
In Nederland wordt de Lahmacun doordrenkt met knoflooksaus en andere sauzen. In Turkije wordt er nooit knoflooksaus over gedeaan, steker nog, Turken doen helemaal geen saus over de Lahmacun. Wat ze er wel over doen is wat peterselie, tomaten en sla. Lees verder »
Hoe maak je Lahmacun warm?
Opwarmen. Ik raad sterk aan om deze Turkse pizza's op te warmen in de magnetron of op te rollen in aluminiumfolie en deze rol te verwarmen in een grill/tosti-ijzer. In de oven wordt de pizza namelijk té krokant, waardoor het minder lekker is om te ete. Lees verder »