Welke NVIDIA videokaart heb ik nodig?

Voor lichtere games heb je genoeg aan videokaarten zoals de Nvidia GTX 1070 of AMD RX 5700. De nieuwste Nvidia RTX 30-videokaarten en de AMD RX 6000-videokaarten zijn beter geschikt voor zwaardere rekentaken, zoals de prachtigste games op hoge instellingen, videobewerking en 3D-ontwerpe. Lees verder »

Welke Nvidia videokaart heb ik?

Volg dan deze stappen: Klik op het Windows teken linksonderin de Taakbalk. Typ vervolgens Uitvoeren en druk op Enter. In het verschenen venster typ je dxdiag en druk je nogmaals op Enter. Lees verder »

Welke videokaart heb ik nodig 2021?

Beste videokaart tot 1.000 euro - Nvidia GeForce RTX 3080 De beste videokaart tot ca 1.000 euro is ontegenzeggelijk de vanaf 800 euro verkrijgbare GeForce RTX 3080. Hij is zo'n 30 procent sneller dan de RTX 3070, en sneller dan de RX 6800 en de RX 6800 XT van AMD. Lees verder »

Welke videokaart voor renderen?

Welke videokaart voor jou nou precies het meest geschikt is, hangt af van de hoeveelheid tijd die je aan renderen besteedt. Als je real-time wil renderen of gebruik wil maken van Virtual Reality (met programma's als Revit, Inventor, SolidWorks), dan raden we je aan om minimaal te kiezen voor een Nvidia Quadro RTX 5000. Lees verder »

Hoeveel GB videokaart heb ik nodig?

Voor de eenvoudige dingen is volgens meerdere bronnen een 2GB videokaart voldoende. Wanneer je meerdere schermen aansluit is de videokaart met meer (4Gb) geheugen aan te raden. Lees verder »

Gerelateerd aan Welke NVIDIA videokaart heb ik nodig?