Welke smaken passen bij spinazie?
- Basilicum;
- Dragon;
- Laurier;
- Koriander;
- Peper;
- Knoflook;
- Peterselie;
- Nootmuskaat;
- Lees verder »
Wat gaat samen met spinazie?
Wij hebben wat goede combinaties voor je op een rijtje gezet: Aardappel – munt, maïs, spinazie. Aardbei – knoflook, kropsla, radijs, spinazie, wortel. Rode biet – kool, radijs, raap, sla, ui. Lees verder »
Wat voor vlees eet je bij spinazie?
Kalfsvlees;asperge's,bloemkool,Brussels lof,doperwten,schorseneren,worteltjes. Gehakt en sausijsjes;alle soorten kool,appelmoes,koolraap,sla,spinazie,slabonen,snijbonen,rode bieten,stoofperen. Ossetong;worteltjes,erwtjes,bloemkool,sla,bleekselderij. Biefstuk;erwtjes,worteltjes,sla,bloemkool,appelmoes. Lees verder »
Hoeveel spinazie voor 1 persoon?
Spinazie slinkt erg tijdens het koken, zodat je vertrekt van een groot volume om een kleine portie over te houden. Misreken je echter niet: 200 tot 300 gram rauwe spinazie per persoon is voldoende. Spinazie kan je koken, in een klontje boter stoven of met andere groente roerbakken. Lees verder »
Kun je rauwe spinazie eten?
Spinazie koken Je kunt spinazie ook rauw eten. Verder kun je verse spinazie prima uit de diepvries eten, dat is nét zo gezond als vers. Alleen bij spinazie à la crème zitten toevoegingen die je niet nodig hebt. Lees verder »