Welke SSD moet ik kopen?

Ons advies is dat je voor een laptop een schijf van minimaal 250 GB koopt. Eén van 500 GB of meer is nog beter. In het geval van een desktop computer, moet je in ieder geval denken aan een 1TB SSD. Tenzij je alleen maar wilt dat de schijf het besturingssysteem installeert. Lees verder »

Welke SSD moet ik kiezen?

Om zeker te weten welke SSD past in je apparaat zoek je het modelnummer op van je pc op, of bekijk de handleiding van je apparaat. De meeste apparaten ondersteunen 2,5 inch SSD's, daarmee zit je vrijwel altijd goed. Lees verder »

Wat is de beste SSD kaart?

De beste SSD schijf van 240 GB De Sandisk SSD Plus is tot 20x sneller dan een normale harde schijf, wat betekent dat hij sneller opstart, sneller afsluit, sneller toepassingen oplaadt en een snellere respons heeft. De lees-/schrijfsnelheden tot 530 MB/s/440 MB/s. Lees verder »

Welke SSD past in mijn laptop?

Welke SSD past in mijn laptop? De SSD moet de huidige harde schijf in je laptop vervangen en dus dezelfde eigenschappen hebben. In principe gaat het dan om een form factor 2.5″ met SATA aansluiting. In de Tweakers pricewatch filter je dan op SSD-formaat 2.5″ en vink je SATA-600 (snelste) aan. Lees verder »

Bron: hddcaddy.nl

Wat is de snelste SSD?

M. 2 NVMe SSD. Deze SSD's zijn momenteel de snelste op de markt met snelheden tot wel 7 gigabyte per seconde. Zo zet je een mapje van 1 terabyte binnen 2,5 minuut over. Omdat er niet echt een duidelijke aanwijzing is welk slot je hebt, check de handleiding van je moederbord zodat je het zeker weet. Lees verder »

Gerelateerd aan Welke SSD moet ik kopen?