Welke tics heeft Nadal?

Het is één van de vele (negentien, volgens de 'kenners') rituelen die de ondertussen 33-jarige Mallorcaan meebrengt op de baan om zijn focus te bewaren. In 2014 probeerde de irritante Luaks Rososl Nadal trouwens al eens uit zijn tent te lokken door de waterflesjes van 'Rafa' op Wimbledon 'per ongeluk' omver te stote. Lees verder »

Bron: www.hln.be

Wat heeft Nadal?

Chronisch pijn. Nadal heeft al jarenlang chronisch pijn aan zijn linkervoet. Voor de finale werd gefluisterd dat hij daarom misschien wel zijn afscheid zou kunnen aankondigen. Zover was het nog niet, maar in de persconferentie na afloop hield Nadal alsnog een groot voorbehoud bij zijn toekomst. Lees verder »

Bron: nos.nl

Wat is het vermogen van Nadal?

Forbes denkt Nadal met alle sponsordeals tezamen in 2020 $26 miljoen richting zijn bankrekening serveert. Celebrity Net Worth schat Nadals vermogen op zo'n $200 miljoen en dat lijkt ons geenszins overdreven. Met zulke verdiensten hou je genoeg over voor een miljoenenjacht of andere leuke speeltjes. Lees verder »

Hoeveel rackets gebruikt Nadal?

4503 rackets totaal en 67 voor Nadal! Er werd op 14 Babolat Racket Stations en 1 Babolat Sensor machine bespannen. De Racket Stations werden eerder ook op Roland Garros gebruikt. Er werden in totaal 4503 rackets bespannen door 19 bespanner. Lees verder »

Heeft Nadal een partner?

Maria Francisca Perello Lees verder »

Gerelateerd aan Welke tics heeft Nadal?