Wie is Ilse van de AH reclame?

In totaal werden er 153 reclames geschoten met de acteur, tot Piekema er in 2014 zelf een punt achter zette. Nu krijgt Albert Heijn een nieuw boegbeeld: Ilse, een rol van actrice Randy Fokke. Lees verder »

Wie is de actrice AH reclame?

Gaat er nog geen belletje rinkelen bij de naam Randy Fokke? Misschien ken je de actrice wel als Ilse, het gezicht van de Albert Heijn-reclames. Zij heeft het stokje van 'supermarktmanager' jaren geleden overgenomen van Harry Piekema (zie video hieronder). Lees verder »

Is Ilse van de AH zwanger?

Ilse (34) werd ongepland zwanger: 'Vijf weken na de bevalling was ik weer in verwachting' Na één keer onveilige seks was het opnieuw raak bij Ilse (34). Ze was nog maar net hersteld van de vorige bevalling en werd ongepland zwanger. “Het voelde raar om intiem te zijn terwijl onze zoon naast me lag te slapen. Lees verder »

Bron: www.flair.nl

Wie is moeder van Ilse in AH reclame?

Raymonde de Kuyper (officiële naam: jonkvrouw Raymonde Virginie Angélique de Kuijper, Den Haag, 17 maart 1955) is een Nederlandse actrice. Lees verder »

Wie is kind in AH reclame?

De dochter van supermarktmanager Ilse en Bart is geboren en ze heet Robin. In de nieuwe social video wordt ze geïntroduceerd. Om dit feestelijke moment met klanten te vieren, trakteert Albert Heijn op woensdag 1 september in alle winkels op beschuit met muisjes. Lees verder »

Bron: nieuws.ah.nl
Gerelateerd aan Wie is Ilse van de AH reclame?