Wie wil mijn hond overnemen?

Op www.verhuisdieren.nl kun je zelf je hond aanbieden en er wordt dan via een vragenlijst gematcht tussen aanmelder en hond. Je bent zelf verantwoordelijk voor het benaderen van de persoon en het herplaatsen. Je kunt bijvoorbeeld ook www.hhin.nl inschakelen om je hond te herplaatsen. Lees verder »

Bron: www.doggo.nl

Hoe vind ik een nieuw baasje voor mijn hond?

BAASJE GEZOCHT. NL is opgezet voor het bevorderen van directe herplaatsing van huisdieren. Via deze collectieve website kunnen zowel particulieren als herplaatsingsinstanties een nieuw baasje voor hun dier(en) zoeken. Lees verder »

Wat als je je hond wil wegdoen?

Kan je niet meer voor je hond of kat zorgen, dan kan je op verschillene manieren een goede thuis zoeken. Neem bij voorkeur contact op met een erkend asiel. Zij selecteren streng zodat je dier zeker een nieuwe thuis vindt. Je hond of kat moet gechipt en geregistreerd zijn. Lees verder »

Hoe een hond afstaan?

Bij het afstaan van een hond of kat, moet je je kunnen legitimeren. Vergeet daarom niet je identiteitskaart mee te nemen met de bijbehorende PIN-code. Alleen de rechtmatige eigenaar kan afstand doen van de hond. Lees verder »

Hoe kan ik mijn hond het beste verkopen?

Een hond mag je niet verkopen of (gratis) weggeven zonder chip (identificatie) en registratie. De registratie gebeurt in een centrale databank die beheerd wordt door DogID. Een hond verkopen of weggeven zonder chip of registratie is een overtreding. Lees verder »

Gerelateerd aan Wie wil mijn hond overnemen?