Hoe smaakt een moederkoek?

Opeten van de placenta kan rauw of gebakken en het smaakt naar een combinatie van lever en biefstuk. Lees verder »

Kan je de moederkoek opeten?

Zou je er toch voor willen kiezen je placenta te eten na de bevalling? Dan kan dit op verschillende manieren. Je kunt je placenta rauw eten in een smoothie, maar je kunt hem ook verwerken in capsules. Hiervoor kun je talloze recepten en methodes vinden op het internet!18 dec. Lees verder »

Waar is een placenta goed voor?

De placenta, een heel belangrijk orgaan voor je zwangerschap In de eerste weken van de zwangerschap begint de placenta zich te ontwikkelen. De placenta is een zeer belangrijk orgaan, het zorgt ervoor dat de zwangerschap instant blijft en geeft je baby voeding en zuurstof. Lees verder »

Hoe bereid je een placenta?

GESTOOMD Bereiden via de stoom-methode zou het voor de moeder makkelijker maken het aanwezige ijzer op te nemen. Capsules met gestoomde placenta werken meer als een levenselixer, het verwarmt en helpt de baarmoeder helen. Door het stomen van de placenta worden alle eventueel aanwezige bacteriën gedood. Lees verder »

Is placenta hetzelfde als moederkoek?

De placenta (moederkoek) is een essentieel orgaan voor het goede verloop van de zwangerschap. Hier gebeuren immers alle vitale uitwisselingen tussen moeder en foetus. Lees verder »

Gerelateerd aan Hoe smaakt een moederkoek?