Kun je ook bloem gebruiken in plaats van Maizena?
Geen nood, je kunt Maizena namelijk vervangen door bloem, arrowroot en tapioca. Hierbij geldt dat je bloem het beste kunt gebruiken als je het gerecht gedurende langere tijd verwarmt. Wil je juist snel een gerecht binden? Dan kun je arrowroot of tapioca gebruiken. Lees verder »
Bron: www.culy.nl
Wat werkt hetzelfde als Maizena?
Maizena wordt gemaakt van, je raadt het al, mais. Het is dus maiszetmeel en dit is tevens het enige ingrediënt van een pakje maizena. Maizena kun je niet zomaar in een gerecht strooien dat je wilt binden, het resultaat zal klonten maizena zijn en dat is niet lekker ete. Lees verder »
Bron: gezinoverdekook.nl
Hoe binden met bloem?
- Vermeng bloem met koud water aan in een schaaltje. De hoeveelheid hangt af van de hoeveelheid te binden vloeistof. ...
- Roer totdat er geen klonten meer zijn.
- Giet het mengsel al roerend bij de hete vloeistof van het gerecht. ...
- Let erop dat het binden enige tijd duurt.
- Lees verder »
Bron: nl.wikibooks.org
Gerelateerd aan Kun je ook bloem gebruiken in plaats van Maizena?
- Waar kun je Maizena voor gebruiken?
- Wat is het verschil tussen bloem en Maizena?
- Hoe herken je ontledingsreactie?
- Welke drie soorten Ontledingsreacties zijn er?
- Wat is een ontleding in de scheikunde?
- Welke stoffen zijn Ontleedbaar?
- Wat is een voedingsbehoefte?
- Waar is de voedingsbehoefte onder andere afhankelijk van?