Hoeveel gram is 100 gram droge pasta?
Voor aardappels, pasta en rijst kun je heel gemakkelijk uitrekenen wat het verschil is tussen het ongekookte en gekookte gewicht: Aardappelen: ongekookt 100 gram = gekookt 110 gram (x 1,1) Pasta: ongekookt 100 gram = gekookt 250 gram (x 2,5) Lees verder »
Hoe meet ik 100 gram pasta?
Je kunt spaghetti ook met de hand meten, je krijgt dan een iets grovere hoeveelheid, maar toch handig als je geen spaghettimeter of plastic flesje in huis hebt. Als vuistregel kun je dan aanhouden dat de hoeveelheid die tussen de top van je duim en wijsvinger past, voldoende is voor één volwassene. Lees verder »
Hoeveel gram pasta is 100 gram ongekookt?
Bereid versus onbereid gewicht Rijst en pasta verdubbelen hun gewicht door het te koken. 100 gram ongekookte pasta wordt dus 200 gram gekookte pasta. Vlees verliest ongeveer een derde van het gewicht tijdens de bereiding. Lees verder »
Hoeveel gram droge pasta?
Hoeveel gram ongekookte pasta per persoon? Zet jij vanavond een lekkere pasta op tafel? Ga dan bij een hoofdgerecht voor volwassenen uit van 100 tot 125 gram ongekookte, gedroogde pasta per persoon. Voor kleinere eters, kinderen of voorgerechten kun je uitgaan van 80 gram. Lees verder »
Hoeveel gram gedroogde pasta?
Reken gemiddeld op zo'n 100 gr droge pasta per persoon. Voor kinderen voorzie je best iets minder, zo'n 80 gr per persoon. En voor grote eters neem je je voorzorgen en voorzie je rond 120 gr per persoon. Lees verder »
- Hoeveel gram gekookte pasta voor 1 persoon?
- Hoe weeg je pasta af zonder weegschaal?
- Wat is de functie van de monnikskapspier?
- Hoe krijg ik de monnikskapspier weer los?
- Hoe masseer ik de monnikskapspier?
- Wat zijn triggerpoints in de monnikskapspier?
- Wat te doen bij bloedsuiker van 15?
- Welke bloedsuikerwaarde is gevaarlijk?