Hoe bak je het beste gepaneerde schnitzel?

Bereidingswijze. Zet de pan op hoog vuur en laat (genoeg) boter bruin van kleur worden. Voeg daarna de schnitzels toe aan de pan en bak ze om en om mooi goudbruin in 5 tot 7 minuten. Lees verder »

Hoe bak ik een gepaneerde schnitzel?

Pak de schnitzel met de tang en laat deze langzaam in de pan glijden. Zet het vuur half hoog en bak de schnitzel aan beide zijden goudbruin. Wanneer de schnitzel goudbruin van kleur is, haal je hem met de tang uit de pan. De baktijd, die afhangt van de dikte van de schnitzel, bedraagt circa 7 minuten per kant. Lees verder »

Waar bak je schnitzels in?

Leg de schnitzels op een schaal. Verhit de olie en de boter in een koekenpan. Leg de schnitzels in een pan en bak de onderkant in 3-4 min. knapperig bruin. Lees verder »

Bron: www.ah.nl

Hoe bak ik het beste schnitzel?

Verhit op hoog vuur 5 eetlepels Croma Bakken en Braden Vloeibaarin een koekenpan en wacht tot de Croma bruin kleurt. Bak de schnitzel snel aan beide kanten lichtbruin. Draai het vuur dan lager en braad de schnitzels in 8 minuten gaar en krokant. Keer het vlees af en toe om. Lees verder »

Bron: www.croma.nl
Gerelateerd aan Hoe bak je het beste gepaneerde schnitzel?