Hoe breng je wokgroenten op smaak?
Knoflook, gember, chilipepers en lenteuitjes geven de roerbakmaaltijd diepte en smaak. Er is maar een klein beetje van deze ingrediënten nodig om het hele gerecht een heerlijke smaak te geven. Hak de ingrediënten zo klein mogelijk zodat de smaak goed over alle groenten verdeeld kan worden. Lees verder »
Wat voor kruiden bij wokgroenten?
Regelmatig gaat de schaar erin en ook in wokgerechten kan je veel smaak geven met verse kruiden. Denk maar aan koriander, basilicum en oregano. Citroengras, gember en limoenblaadjes blijven in de koelkast ook een tijdje goed. Je hoeft ze dus niet in één keer op te gebruiken. Lees verder »
Hoe kun je groente lekker kruiden?
GROENTE KRUIDEN EN OF SPECERIJEN AARDAPPELEN; Basilicum, bieslook, koriander, nootmuskaat, paprika, rozemarijn, selderij. ANDIJVIE; Bieslook, citroenmelisse, dragon, mosterd, nootmuskaat, peper, selderij, uien. ASPERGES; Bonenkruid, dille, kerrie, nootmuskaat. AUBERGINES; Basilicum, kervel, salie, rozemarijn. Lees verder »
Hoe breng je groenten op smaak?
Door je groenten in de oven te roosteren met olijfolie, peper en zout zal letterlijk alles goed smaken. Vooral groenten als wortel (verschillende soorten en kleuren), pastinaak, zoete aardappel en rode ui lenen zich hier goed voor. Door ze te roosteren krijgen ze een licht gekarameliseerde smaak – erg lekker. Lees verder »
Welke kruiden bij Hollandse Wokgroente?
Kruiden die goed samengaan met groenten Bonenkruid, dille, kerrie, nootmuskaat. Basilicum, kervel, salie, rozemarijn. Dragon, foelie, kerrie, koriander, kummel, marjolein, mosterd, nootmuskaat, peterselie, rozemarijn. Knoflook, marjolein, mosterd, nootmuskaat. Lees verder »