Hoe duur is het eten in Turkije?

Wat kost een reis door Turkije? Reis je als backpacker voor twee weken door Turkije met een dagbudget van 35 euro per dag, dan ben je gemiddeld €490 euro per persoon kwijt. Voor een rondreis door Turkije met een iets groter budget ben je gemiddeld €840 euro per persoon kwijt. Lees verder »

Is het leven duur in Turkije?

Het is zeker niet zo goedkoop als Zuidoost-Azië, maar voor een paar euro kun je heerlijk eten en ook accommodatie is niet duur. Reis je met openbaar vervoer en eet je voornamelijk bij lokale restaurants dan is een reis door Turkije zeker goed te doen met een klein budget! Lees verder »

Wat is er goedkoop in Turkije?

Medicijnen en vitamines De kosten van medicijnen zijn 30-40% lager dan in de meeste Europese landen en effectiever. Vitaminen en supplementen worden meegenomen uit Turkije. In apotheken vindt u veel goedkopere en vaak effectievere Turkse tegenhangers van veel bekende merken, maar onder een andere naam. Lees verder »

Is Turkije een goedkoop land?

Turkije is niet langer het spotgoedkope land dat het ooit was. Zeker in Istanbul en Ankara doen de prijzen niet onder voor West-Europa. Ook de badplaatsen aan de Turkse Riviera hebben hun prijzen flink verhoogd. In de rest van het land is het leven nog altijd een stuk goedkoper dan in Nederland. Lees verder »

Bron: www.azie.nl

Wat kost een drankje in Turkije?

Wat Kost Drank In Turkije? (Solved) Lees verder »

Gerelateerd aan Hoe duur is het eten in Turkije?