Is het verstandig om naar Turkije te gaan?

Het reisadvies voor Turkije is geel, met uitzondering van de Turkse grensgebieden met Syrië en Irak. Deze krijgen een rood reisadvies. Het is te gevaarlijk om naar deze grensgebieden te reizen. U kunt op dit moment reizen naar Turkije, maar let op er zijn inreisbeperkingen door corona voor reizigers vanuit Nederland. Lees verder »

Is de Turkse Riviera veilig?

Vakantie Turkije veilig? In de badplaatsen langs de kust, zoals onder andere Alanya, Side, Antalya, Marmaris, Bodrum, Belek, Kemer en Kusadasi is niets aan de hand. Je kunt hier met een gerust hart vakantie vieren. Lees verder »

Kan je nog op vakantie naar Turkije?

Het reisadvies voor Turkije is geel en voor een klein deel oranje en rood. Er zijn grote risico's in de rode gebieden. De maatregelen om naar Turkije te reizen zijn veranderd. U mag zonder vaccinatiebewijs of test- en herstelbewijs het land inreizen. Lees verder »

Is Turkije veilig 2022?

Algemeen reisadvies Turkije 2022 Verkeer: het verkeer in Turkije is onveiliger dan in Nederland. Sommige bestuurders rijden ronduit gevaarlijk. Wees dus voorzichtig in het verkeer en in het Zuidoosten van Turkije is het aan te raden niet na zonsondergang de weg op te gaan. Lees verder »

Waarom mogen we niet naar Turkije?

Turkije heeft 205.000 besmettingen, maar daarentegen 5.225 sterfgevallen. Dat is toch een enorm verschil. Vanuit Nederland is het reisadvies naar Turkije slechts beperkt tot noodzakelijk reizen. Daar vallen dus géén vakantie reizen naar Turkije onder. Lees verder »

Gerelateerd aan Is het verstandig om naar Turkije te gaan?