Hoe gevaarlijk is Suriname?

Voor Suriname geldt een oranje reisadvies en wordt reizen afgeraden, met uitzondering van de noodzakelijke reizen. Ook Suriname heeft strengere maatregelen getroffen voor reizigers uit Nederland en staat alleen noodzakelijke reizen toe. Voor deze reizen dien je toestemming te krijgen vanuit de Surinaamse autoriteiten. Lees verder »

Is Suriname een mooi vakantie land?

Veel mensen in Nederland hebben een speciale band met Suriname. Onder veel Surinamers in Nederland is het een populair vakantieland. Maar ook voor de mensen die geen band hebben met het land is een vakantie Suriname een leuk avontuur. Het land heeft namelijk meer dan genoeg te bieden voor een leuke vakantie! Lees verder »

Is Suriname leuk?

5x leuke plekken Suriname Suriname: het land van tropisch regenwoud, veel en lekker eten, tripjes naar het binnenland, salsa dansen, dolfijnen spotten en relaxen in de hangmat. Wie graag eens op vakantie wil naar een tropisch land met prachtige natuur en een mooie cultuur, haalt in Suriname zijn hart op. Lees verder »

Kunnen Nederlanders naar Suriname?

Nederlanders hebben een visum nodig om Suriname in te reizen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de ambassade van Suriname in Den Haag. U kunt voor Suriname online een E-visum aanvragen. Lees verder »

Waarom is alles zo duur in Suriname?

Suriname is geen duur land. Vervoer is overal goedkoop, net als verblijfplaatsen en eten in lokale restaurantjes. De prijzen in supermarkten zijn wel verrassend hoog, vrijwel alles wordt geïmporteerd. Eigenlijk geldt hoe luxer je de reis maakt, hoe duurder het wordt. Lees verder »

Gerelateerd aan Hoe gevaarlijk is Suriname?