Hoe kan ik het geluid weer aanzetten?

Ga naar Zoeken op de taakbalk, typ probleemoplosser voor audio en selecteer Problemen met het afspelen van geluid in de resultaten zoeken en oplossen om de probleemoplosser te starten. Selecteer Volgende en selecteer vervolgens het apparaat dat u wilt oplossen en ga vervolgens door met de probleemoplosser. Lees verder »

Hoe krijg ik mijn geluid terug op mijn telefoon?

Ga hiervoor naar de instellingen van jouw telefoon en kies voor 'Geluid' of 'Geluiden en trillen'. Heb je volumeknoppen aan de zijkant van jouw telefoon zitten? Probeer dan het geluid van jouw telefoon harder te zetten met deze knoppen. Lees verder »

Wat moet je doen als je telefoon geluid het niet meer doet?

  • Stap 1: Check hoe goed je mobiele dataverbinding is.
  • Stap 2: Bluetooth uitschakelen. ...
  • Stap 3: Zet het volume hoger of lager. ...
  • Stap 5: Schakel de video uit en weer in als je een videogesprek voert.
  • Lees verder »

Hoe luidspreker terug inschakelen?

Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van het volume of de luidspreker in het systeemvak (rechtsonder) en selecteer Geluidsinstellingen openen. Selecteer onder Kies uw uitvoerapparaat de luidspreker of het audioapparaat dat u wilt gebruiken. Lees verder »

Bron: www.dell.com

Waarom hoor ik geen muziek?

Controleer of de luidsprekers op de juiste manier verbonden en ingeschakeld zijn. Als uw computer externe luidsprekers heeft, controleer dan of ze ingeschakeld zijn en het volume hoog genoeg staat. Controleer of de luidsprekerkabel goed is aangesloten op de 'uitvoer'-audioaansluiting op uw computer. Lees verder »

Gerelateerd aan Hoe kan ik het geluid weer aanzetten?