Hoe voelt Darmpijn?

buikpijn; bij de één een vervelend of opgeblazen gevoel in de buik, bij de ander heftige buikkrampen; de pijn kan overal in de buik zitten en wisselen van plek; de klachten kunnen verminderen nadat u ontlasting heeft gehad; onregelmatige ontlasting in de vorm van verstopping, diarree of een afwisseling van bei. Lees verder »

Hoe weet je of je een darmontsteking hebt?

Darminfectie herkennen Pijn en krampen in de buik. Diarree. Bloed en slijm in de ontlasting. Verhoging (koorts)15 okt. Lees verder »

Hoe voelt een Darmkoliek?

Als je darmkolieken hebt, heb je last van pijnaanvallen in je bovenbuik of in de buurt van de navel. Andere symptomen zijn het gevoel van spanning in je buik (weke buik) en een opgeblazen gevoel. Als een baby een darmkoliek heeft, dan huilt deze aan één stuk door, meestal rond dezelfde tijd. Lees verder »

Hoe merk je dat er iets mis is met je darmen?

De meest voorkomende klachten bij PDS zijn buikpijn, buikkrampen, problemen met poepen, een opgezette buik en een opgeblazen gevoel of winderigheid door gasvorming. Het klachtenpatroon bij PDS is vaak wisselend. Sommige mensen ervaren continu klachten, terwijl anderen langdurig klachtenvrij zijn. Lees verder »

Bron: www.mlds.nl

Wat zijn klachten en signalen die kunnen wijzen op een darmaandoening?

Klachten en alarmsignalen darm Klachten en alarmsignalen die kunnen wijzen op een aandoening van de darm zijn: Bloed en/of slijm bij de ontlasting; Een blijvende verandering in het ontlastingspatroon in regelmaat of soort ontlasting. Ieder mens heeft een bepaald ontlastingspatroon. Lees verder »

Bron: www.mlds.nl
Gerelateerd aan Hoe voelt Darmpijn?