Hoeveel seizoenen zijn er van Mocro Maffia?

De hitserie 'Mocro Maffia' krijgt een vijfde seizoen. Dat is bekendgemaakt tijdens de première van de seizoensfinale van het vierde seizoen in De Gashouder in Amsterdam. Het vijfde seizoen van 'Mocro Maffia' is in 2023 te zien bij Videoland. Lees verder »

Hoeveel afleveringen Mocro Maffia seizoen?

Mocro Maffia (televisieserie) Lees verder »

Hoeveel delen is Mocro Maffia?

Mocro Maffia krijgt een vijfde seizoen op Videoland. Vanavond keken cast, makers, fans en genodigden gezamenlijk naar de laatste aflevering van de misdaadserie. Die seizoensfinale van de vierde reeks was te zien in De Gashouder in Amsterdam. Voor het publiek begint het slot middernach. Lees verder »

Bron: www.ad.nl

Hoeveel seizoenen heeft Mocro Maffia 4?

Op het verschijnen van dat vijfde seizoen is het wel nog even wachten... De laatste aflevering van het vierde seizoen van Mocro Maffia was vorige vrijdag 18 maart 2022 te bekijken op Videoland. Lees verder »

Hoeveel afleveringen heeft Mocro Maffia seizoen 4?

Naast Achmed Akkabi (Rabat) en Robert de Hoog (Red Light) is ook Walid Benmbarek (Broeders) in deze serie te zien. Vanaf 28 januari 2022 is het vierde seizoen van de Nederlandse serie Mocro Maffia wekelijks te zien op Videoland. Het nieuwe seizoen bevat 8 afleveringe. Lees verder »

Bron: www.gids.tv
Gerelateerd aan Hoeveel seizoenen zijn er van Mocro Maffia?