Wat doet de Mocro Maffia?

De Mocro Maffia (of Mocromaffia of cocaïnemaffia) is een verzamelnaam voor een aantal criminele organisaties bestaande uit criminelen van voornamelijk Marokkaanse (en daarnaast ook Antilliaanse en Nederlandse) afkomst actief in Nederland en België. Lees verder »

Wie is Ridouan Taghi in Mocro Maffia?

Ridouan Taghi (Arabisch: رضوان التاغي, Radwan Al-Taghi) (Tétouan, 20 december 1977) is een Marokkaans-Nederlandse crimineel. Volgens het Nederlands Openbaar Ministerie gaf hij opdrachten voor verschillende moorden, waarvoor hij en medeverdachten terecht staan in het Marengo-proces. Lees verder »

Wie gaan er dood in Mocro Maffia?

Zo zijn Gladder (Mamoun Elyounoussi), Muis (Oussama Ahammoud), journalist Rein (Daan Schuurmans), en Matthijs (Jim Deddes) inmiddels overleden. Ook in seizoen 3 is er niemand gespaard gebleven. In de slotaflevering van het seizoen is te zien hoe Potlood en De Paus lijnrecht tegenover elkaar komen te st. Lees verder »

Waar gaat het boek Mocro Maffia over?

Mocro Maffia vertelt het inside-verhaal over de opkomst van een nieuwe generatie zware criminelen. Een verhaal over geld, ambitie, hoogmoed en verraad. Wouter Laumans is journalist en schrijft onder meer voor Panorama en Nieuwe Revu. Marijn Schrijver is journalist en hoofdredacteur van Nieuwe Revu. Lees verder »

Bron: www.bruna.nl

Hoe vaak is Mocro Maffia bekeken?

Dat 'Mocro Maffia' veel fans had wisten we al, maar we weten nu ook hóé geliefd de serie precies is. De Videoland-hit tikt vandaag de 50 miljoen streams aan in Nederland. Lees verder »

Gerelateerd aan Wat doet de Mocro Maffia?