Is Mocro Maffia seizoen 4 al uit?

Het vierde seizoen van Mocro Maffia stream je vanaf 28 januari 2022 bij Videoland, wekelijks met een nieuwe aflevering. Lees verder »

Hoeveel afleveringen is Mocro Maffia seizoen 4?

Naast Achmed Akkabi (Rabat) en Robert de Hoog (Red Light) is ook Walid Benmbarek (Broeders) in deze serie te zien. Vanaf 28 januari 2022 is het vierde seizoen van de Nederlandse serie Mocro Maffia wekelijks te zien op Videoland. Het nieuwe seizoen bevat 8 afleveringe. Lees verder »

Bron: www.gids.tv

Hoe eindigt Mocro Maffia?

Binnen no-time hebben de heren de hele cocaïnehandel in Amsterdam in handen. Waar het in eerste instantie lijkt op een goede samenwerking, eindigt dit snel door jaloezie. Ook van hun vriendschap is niet lang meer sprake, nadat Romano de mannen uit het team van De Paus vermoordt. Lees verder »

Hoeveel series heeft Mocro Maffia?

De hitserie 'Mocro Maffia' krijgt een vijfde seizoen. Dat is bekendgemaakt tijdens de première van de seizoensfinale van het vierde seizoen in De Gashouder in Amsterdam. Het vijfde seizoen van 'Mocro Maffia' is in 2023 te zien bij Videoland. Lees verder »

Hoe laat komt Mocro Maffia online seizoen 4?

En precies wanneer 15 oktober 2021 begint bij het hoofdkantoor, om 00:00 uur Pacific Time en dus om 09:00 uur Midden-Europese Tijd (Nederlandse tijd), wordt de serie online gezet bij Netflix. Lees verder »

Gerelateerd aan Is Mocro Maffia seizoen 4 al uit?