Is Antalya veilig?

Toeristische plaatsen De grote toeristencentra langs de kust zoals Antalya, Alanya, Side, Marmaris, Kusadasi en Bodrum zijn veilig. Je kunt hier prima en veilig vakantie vieren. Veel hotels hebben eigen beveiliging die zorgen voor het welzijn van de toeristen. Lees verder »

Hoe veilig is Turkije als vakantieland?

Het reisadvies voor Turkije is geel, met uitzondering van de Turkse grensgebieden met Syrië en Irak. Deze krijgen een rood reisadvies. Het is te gevaarlijk om naar deze grensgebieden te reizen. U kunt op dit moment reizen naar Turkije, maar let op er zijn inreisbeperkingen door corona voor reizigers vanuit Nederland. Lees verder »

Is het verstandig om naar Turkije op vakantie te gaan?

Het reisadvies voor Turkije is geel en voor een klein deel oranje en rood. Er zijn grote risico's in de rode gebieden. De maatregelen om naar Turkije te reizen zijn veranderd. U mag zonder vaccinatiebewijs of test- en herstelbewijs het land inreizen. Lees verder »

Waar moet je opletten als je naar Turkije gaat?

De belangrijkste zaken waar u zeker aan moet denken als u naar Turkije reist zijn uw legitimatiebewijs, betaalpas en visum. Turkije eist niet dat u een paspoort bij u heeft, een Nederlandse ID-kaart voldoet ook. Let er wel op dat deze in elk geval nog 150 dagen geldig is vanaf het moment dat u Turkije inreist. Lees verder »

Gerelateerd aan Is Antalya veilig?