Is Denemarken een leuk land?

Denemarken is een heerlijk vakantieland. Voor jong en oud, voor rustzoekers en natuurliefhebbers, voor wandelaars en fietsers, voor strandaanbidders en cultuurminnaars. Er is voor ieder wat wils in Denemarken en elk stukje van het land heeft wat anders te bieden. Lees verder »

Is Denemarken leuk?

Denemarken is een ideaal vakantieland: het is lekker dichtbij, prachtige natuurgebieden, mooie stranden en ruime vakantiehuizen. Maar ook veel kindvriendelijke attracties, gezellige stadjes, interessante bezienswaardigheden voor stellen en heerlijke ijsjes! Lees verder »

Bron: www.dansk.nl

Is Denemarken een duur vakantieland?

Een vakantie in Denemarken hoeft niet duurder te zijn dan een gemiddelde vakantie in een ander land. Levensmiddelen in een gemiddelde supermarkt zijn qua prijsniveau ongeveer 5% duurder dan in Nederland. Vaak zijn de prijzen ook sterk afhankelijk van het seizoen en de weersomstandigheden, zoals bij groenten. Lees verder »

Bron: www.dansk.nl

Is Denemarken een mooi land?

Ben jij gek op de natuur en ga je graag op vakantie naar een land met prachtige landschappen? Dan is Denemarken zeker de juiste keuze. Denemarken kent een prachtige en veelzijdige natuur, van uitgestrekte stranden en weilanden tot grote groene bosgebieden en imposante kliffen. Lees verder »

Gerelateerd aan Is Denemarken een leuk land?