Is Denemarken een duur land?

Een vakantie in Denemarken hoeft niet duurder uit te vallen dan een vakantie in een ander land. Het prijsniveau van levensmiddelen ligt gemiddeld ca. 5-7% hoger dan in Nederland en België. Het is aan te raden sommige artikelen van huis mee te nemen, omdat ze in Denemarken duurder zijn als gevolg van hogere accijnzen. Lees verder »

Wat kost een biertje in Denemarken?

Voor een biertje betaal je al gauw €5 en wanneer je kiest voor speciaalbier kun je hier nog twee á drie euro bij optellen. Een koffie kost rond de €3,50 en voor een lunchmenu in een hip vegan restaurant betaal je rond de €18. Lees verder »

Bron: travelaar.nl

Wat zijn de prijzen in Denemarken?

Prijzen in restaurants in Denemarken. Lees verder »

Is het eten duur in Denemarken?

Een vakantie in Denemarken hoeft niet duurder te zijn dan een gemiddelde vakantie in een ander land. Levensmiddelen in een gemiddelde supermarkt zijn qua prijsniveau ongeveer 5% duurder dan in Nederland. Vaak zijn de prijzen ook sterk afhankelijk van het seizoen en de weersomstandigheden, zoals bij groenten. Lees verder »

Bron: www.dansk.nl

Is Denemarken duur om te leven?

De kosten van levensonderhoud in Denemarken zijn veel duurder. Zelfs de levensstandaard is veel hoger dan in de meeste Zuid-Europese landen. Omdat de levensstandaard veel hoger is, geldt dat ook voor het inkomen van de Deense burgers. Kopenhagen, de hoofdstad van Denemarken, is een van de duurste steden ter wereld. Lees verder »

Gerelateerd aan Is Denemarken een duur land?