Kan een kat een boer laten?

Katten die benauwd zijn, kunnen ook veel lucht inslikken. Deze lucht moet ergens blijven: in windjes of in boeren. Als uw kat een bijgeluid heeft bij het ademen, raden wij een broncho- of rhinoscopie aan. Lees verder »

Waarom boert een kat?

Als een kat regelmatig last heeft van winderigheid en een borrelende buik, is dat meestal een teken dat de voeding die hij / zij op dat moment krijgt niet goed verteerd wordt. Lees verder »

Hoe lang herkent een kat je?

Huiskatten worden vaak gescheiden van hun broers en zussen op jonge leeftijd. Het is onbekend hoe lang katten hun familie dan nog blijven herinneren. Het lijkt erop dat ze hun nestgenoten en hun moeder al na een paar maanden niet meer herkenne. Lees verder »

Bron: www.quest.nl

Hoe geeft een kat kusjes?

Katten laten bijvoorbeeld hun achterste zien als begroeting en laten hun oogjes toevallen als ze ons 'kusjes' willen geven. Wij echter gaan naar hen toe en kijken hen aan, want dat is nu eenmaal wat we doen: we trekken instinctief onze ogen open als we iets schattigs zien en willen dit graag aanraken en strelen. Lees verder »

Wat betekent het als een kat bij je komt liggen?

Zich veilig voelen Wanneer je kat op zoek is naar een slaapplaats, willen ze niet alleen comfort en warmte, ze willen ook een plek die veilig is en vertrouwd. En die plek ben JIJ! Geen gevaarlijke roofdieren kunnen hen schaden als jij daar bent. Zo kunnen ze in vrede ontspannen. Lees verder »

Gerelateerd aan Kan een kat een boer laten?