Waar staat BMW bekend voor?

Met een lange geschiedenis wat betreft het produceren van auto's met wereldwijd een ijzersterke reputatie op het gebied van techniek en luxe, is BMW een bekende speler in de autobranche. De afkorting BMW staat voor Bayerische Motoren Werke. Lees verder »

Waar staat de B van BMW voor?

De geschiedenis van de Bayerische Motoren Werke, of te wel BMW. In 1913 door Karl Friedrich Rapp opgericht als fabriek voor vliegtuigmotoren. Lees verder »

Wat maakt BMW?

Bayerische Motoren Werke, kortweg BMW, (Nederlands: Beierse Motorfabrieken) is een Duitse onderneming die auto's en motorfietsen produceert. De onderneming is gevestigd in München. Lees verder »

Waar is de i voor bij BMW?

BMW i is een submerk van BMW, opgericht in 2011 met als doel het ontwerpen en produceren van plug-in hybrides. De oorspronkelijke plannen omvatten de release van twee voertuigen: de volledig elektrische BMW i3 stadswagen en de plug-in hybride BMW i8 sportwagen. Lees verder »

Welke auto merken zijn van BMW?

BMW Group. BMW Group is de eigenaar van de merken BMW, MINI en Rolls-Royce. Opvallend is dat BMW Group het merk BMW opsplitst in vier afdelingen: BMW, BMW i BMW M en BMW Motorrad. Ook MINI bestaat binnen BMW Group uit twee merken: MINI en John Cooper Works. Lees verder »

Bron: autorai.nl
Gerelateerd aan Waar staat BMW bekend voor?