Waar staat Stone Island voor?

Stone Island is een Italiaans kledingmerk, dat onder meer spijkerbroeken met een stonewashed-effect ontwierp. Het beeldmerk van Stone Island bevindt zich op de linkerarm en wordt ook wel 'the patch' genoemd. Het merk werd in 1982 opgericht door de Italiaanse ontwerper Massimo Osti, die het naar zijn boot vernoemde. Lees verder »

Wat voor mensen dragen Stone Island?

Op dit moment scoren merken als Stone Island en BALR goed bij de mannelijke jeugd. Dit zijn van oorsprong merken die goed scoren in de voetbalwereld. BALR is zelfs mede-opgericht door voetbalprofs. Stone Island bestaat al een stuk langer en was vooral onder Engelse voetbalsupporters in trek. Lees verder »

Bron: dvhn.nl

Wat is er zo bijzonder aan Stone Island?

Stone Island wordt gezien als het merk dat 'het algemene begrip van sportkleding heeft gedefinieerd'. Het merk is vooral populair bij jongere generaties en zij zien het merk ook vaak als referentiepunt. De kledingstukken zijn stijlvol en militaristisch van aard, en daarnaast erg comfortabel en duurzaam. Lees verder »

Is Stone Island Italiaans?

Het Italiaanse label Stone Island werd in 1982 opgericht door de ontwerper Massimo Osti. Het merk staat bekend om zijn innovatieve aanpak en lange lijst van verfijnde stoffen, complexe behandelingen en deskundige verftechnieken. Lees verder »

Bron: coef.nl

Welke kant zit Stone Island logo?

Stone Island is al jarenlang een ontzettend populair kledingmerk wat vooral bekend staat om hun logo dat altijd op de linkermouw zit. Dit logo ziet er uit als een kompas en het maakt de kleding heel herkenbaar. Lees verder »

Gerelateerd aan Waar staat Stone Island voor?