Waarom is Stone Island zo populair?

Stone Island wordt gezien als het merk dat 'het algemene begrip van sportkleding heeft gedefinieerd'. Het merk is vooral populair bij jongere generaties en zij zien het merk ook vaak als referentiepunt. De kledingstukken zijn stijlvol en militaristisch van aard, en daarnaast erg comfortabel en duurzaam. Lees verder »

Is Stone Island een goed merk?

Op dit moment scoren merken als Stone Island en BALR goed bij de mannelijke jeugd. Dit zijn van oorsprong merken die goed scoren in de voetbalwereld. BALR is zelfs mede-opgericht door voetbalprofs. Stone Island bestaat al een stuk langer en was vooral onder Engelse voetbalsupporters in trek. Lees verder »

Bron: dvhn.nl

Hoe is Stone Island bekend geworden?

Het merk is begonnen met een collectie met een maritiem uiterlijk door de kleding eruit te laten zien alsof het is aangetast door zeewater. De Stone Island badge, het van stof geborduurde label dat sinds dag één de kledingstukken van het merk onderscheidt toonde al vanaf het begin een kompasroos. Lees verder »

Waar komt de naam Stone Island vandaan?

Stone Island is een Italiaans kledingmerk, dat onder meer spijkerbroeken met een stonewashed-effect ontwierp. Het beeldmerk van Stone Island bevindt zich op de linkerarm en wordt ook wel 'the patch' genoemd. Het merk werd in 1982 opgericht door de Italiaanse ontwerper Massimo Osti, die het naar zijn boot vernoemde. Lees verder »

Is Stone Island duurzaam?

De collectie van Stone Island is van duurzame kwaliteit en gemaakt van bijzondere stoffen. Het is een stijl die iedere modebewuste man van jong tot oud aanspreekt. Typerend voor het Italiaanse modemerk Stone Island is dat deze altijd stijlvol sportief innoverend en modieus blijf. Lees verder »

Gerelateerd aan Waarom is Stone Island zo populair?