Waar wordt Kalfsfricandeau van gemaakt?

Fricandeau is gesneden magere malse delen, zoals de kalfslende of dikke deel uit de schouder. Het vlees is zacht en fijn van draad en heeft een relatieve korte bereidingstijd. Lees verder »

Bron: www.vlees.nl

Waar is fricandeau van gemaakt?

Fricandeau is mager varkensvlees. Het wordt zowel in stukken verkocht als in vleeswaar voor op brood. Fricandeau komt van het achtereind van een varken. De smaak is vrij neutraal en heeft wat weg van varkensrollade, maar fricandeau is malser, magerder en doorgaans duurder dan rollade. Lees verder »

Is varkensfilet hetzelfde als fricandeau?

In de meeste landen wordt fricandeau niet als aparte vleessoort onderscheiden, maar wordt het vlees behandeld als varkensfilet (ook wel een schnitzel genoemd) of als varkenshaas. Lees verder »

Wat kost een kilo fricandeau?

Fricandeau | Brabants varken | €14.38 - www.DeVleesboerderij.nl. Lees verder »

Gerelateerd aan Waar wordt Kalfsfricandeau van gemaakt?