Waarom is de PlayStation 5 slecht leverbaar?

PlayStation 5-schaarste door pandemie De belangrijkste – en eerste – oorzaak is de pandemie. Door die pandemie hebben we namelijk te maken met een enorm chiptekort. Chipfabrieken moesten de afgelopen jaren steeds dicht, omdat er besmettingen waren of omdat ze in China zaten, waar een algehele lockdown is geweest. Lees verder »

Bron: numrush.nl

Waarom is de PS5 zo schaars?

Eén van de belangrijkste redenen waarom de productie van de PS5 niet zo makkelijk omhoog geschroefd kan worden, is de wereldwijde semiconductor-chip crisis. Deze chips worden slechts door een klein aantal bedrijven gemaakt en de productie ervan heeft een lange tijd stilgelegen door de coronapandemie. Lees verder »

Wat is er aan de hand met PlayStation 5?

PS5 tekort nog lang niet ten einde Er is momenteel een tekort aan containers en veel havens zijn overbelast. Hierdoor kampen bijna alle grote bedrijven met distributieproblemen. Wat daarbij ook niet hielp is dat het schip Ever Given enige tijd vast zat en het gehele Suezkanaal blokkeerde. Lees verder »

Waarom zijn er zo weinig PlayStation 5?

De reden waarom het zo moeilijk is om aan een PS5 te komen, is omdat het productioneel gezien onmogelijk is om de vraag te evenaren. Door een wereldwijd tekort aan chips die gebruikt worden om o.a. de spelcomputer te maken, hebben meer bedrijven problemen met hun productie. Lees verder »

Wie heeft PS5 op voorraad?

01-04-2022: Vandaag is de PS5 voorraad aangevuld bij Coolblue, Amazon, Mediamarkt België en verschillende filialen van de Gamemania. Lees verder »

Gerelateerd aan Waarom is de PlayStation 5 slecht leverbaar?