Wat is het verschil tussen de PlayStation 4 en 5?

De PS4- en Pro-modellen bevatten elk 8 GB DDR5 RAM, terwijl de PS5 de ante verhoogt naar 16 GB GDDR6. Ook opslag maakt een aanzienlijk verschil, gezien het gebruik ervan in de PS5. Het basismodel van de PS4 bevat 500 GB HDD-opslag, terwijl een verbeterde versie dat naar 1 TB verhoogt, net zoals die in de PS4 Pr. Lees verder »

Wat is beter PlayStation 5 of PlayStation 4?

Doordat de PlayStation 4 razend populair is geworden met de jaren zijn er ook vele tweedehands exemplaren en games in omloop....PS4 vs. PS5, wat moet je kiezen? Lees verder »

Welke PS5 is het beste?

Het grootste verschil tussen de PlayStation 5 en de PlayStation 5 Digital Edition is de schijflade, waar de PS5 wel over beschikt en de PS5 Digital Edition niet. Hierdoor speel je fysieke games op de PS5 en speel je Blu-rays af. Dat zorgt er wel voor dat de Digital Edition iets smaller is dan de reguliere PS5. Lees verder »

Welke PlayStation is beter?

Qua resolutie is de PS4 Pro beduidend beter dan de PS4 Slim; dit is 4x hoger dan de PS4 Slim. Dit is een enorm verschil! Als we kijken naar het geheugen zijn ze gelijk aan elkaar, wel is er een klein verschil in de opslag harde schijf. De PS4 Pro heeft tevens drie USB 3.1 poorten, de PS4 Slim slechts twee. Lees verder »

Is PS5 de moeite waard?

Na lang wachten een prachtig console voor next-gen gaming. Zeker de moeite en het geld waard ondanks dat het console aan de grote kant is. Lees verder »

Bron: tweakers.net
Gerelateerd aan Wat is het verschil tussen de PlayStation 4 en 5?