Waarom is de Vespa zo duur?

Voor de Vespa scooters wordt namelijk gebruik gemaakt van materialen van de beste kwaliteit. Bij goedkopere scooters worden onderdelen gebruikt die minder veel geld kosten. Dat merk je aan de prijs, maar ook aan de kwaliteit ervan. Lees verder »

Waarom is Vespa zo populair?

LEEUWARDEN - De Vespa is al een lange tijd erg populair. Dit kom mede door het retro design, het superieure rijgedrag en het speciale gevoel dat je krijgt als je op een Vespa zit. Hieronder vertellen we je meer over deze prachtige scooter. De Vespa is met z'n retro design erg populair en is daarnaast tijdloos. Lees verder »

Waarom zijn scooters zo duur?

Onderhoud: Koop je een nieuwe scooter dan loop je de eerste paar duizend kilometer tegen weinig onderhoudskosten aan. Bij de 1000 kilometer is de eerste keer dat je terugkomt en betaal je alleen de olie, dat is €12 en de rest is van onze kant. Daarna bij 3000 kilometer zit je tussen de €110 a €130. Lees verder »

Wat maakt Vespa bijzonder?

Het uiterlijk is tijdloos Of het nu een retro, sportief of klassiek model is; Vespa behoudt altijd zijn tijdloze design dat bij iedereen in de smaak valt. Het voertuig was bedoeld voor jong en oud, man of vrouw, arm of rijk en moest het ontwerp dus universeel, simpel en robuust zi. Lees verder »

Gerelateerd aan Waarom is de Vespa zo duur?