Wat maakt Yeezys zo duur?

Adidas heeft de prijzen van hun Yeezies erg hoog weten te houden, zodat ze er een enorme hype over kunnen creëren. Ze zijn ook slim genoeg geweest om niet te veel nieuwe versies van hun Yeezy uit te brengen. Op deze manier kunnen ze de prijs laag houden en een enorme stijging van de vraag voorkomen. Lees verder »

Hoeveel is Yeezy waard?

De Yeezy Boost 350 en 750 sneakers van Adidas – ontworpen door Kanye West – zijn het ultieme voorbeeld van de re-sell gekte. De schoenen (Yeezy Boost 350) gingen origineel in de verkoop voor een prijs van €200. Dit werd al gauw €230 en soms zelfs €250. Lees verder »

Welke Yeezys stijgen in waarde?

Heb je een authentiek paar Adidas Yeezy Boost 350 van Kanye West, in goede staat? Dan kun je overwegen deze op Catawiki te veilen, want deze sneakers doen het zeer goed. Kanye West maakte de Yeezy Boost-lijn voor Adidas, die bekend staat om de gekleurde streep en het SPLY 350 patroon op de bovenkant. Lees verder »

Kunnen Yeezys tegen regen?

Adidas Yeezy sneakers beschermen Bescherm jouw Yeezy met de sterke SB Sneaker protector, een op waterbasis geproduceerde beschermlaag voor je upper. Met deze protector weet je zeker dat jouw schoenen goed beschermd zijn tegen invloeden van buitenaf, zoals regen en vuil. Lees verder »

Gerelateerd aan Wat maakt Yeezys zo duur?