Waarom is Nike zo populair?

Dit schoenenmerk maakte zichzelf onsterfelijk door lucratieve contracten te sluiten met beroemde sporthelden zoals Michael Jordan en Tiger Woods. Nike wist vanaf het allereerste begin hoe een merk klanten aan zich kan binden. Het brein achter het grote succes? Oprichter Phil Knigh. Lees verder »

Bron: mtsprout.nl

Waarom is Nike populair?

Nike schoenen die als sneakers de voeten warm, veilig en sportief presenteren. En, sneaker modellen die goed zijn te combineren met rokjes, shorts of spijkerbroekjes. De Nike Vortex lijkt op een schoen uit een honkbalfilm van de jaren '60 En toch, nog steeds niet minder hip. Lees verder »

Waarom is Nike zo duur?

Dit heeft te maken met de schaarste. Nike produceert per oplage maar een X aantal schoenen. Door de enorme vraag, zie je dat de schoenen binnen no-time uitverkocht zijn. Dit is ook één van de redenen, waarom Nike Jordan schoenen zo duur zijn. Lees verder »

Welke Nike zijn geld waard?

Goede voorbeelden zijn de Nike Air Max 1, Nike Air Jordan 1 en Adidas Yeezy Boost 350. Zogenoemde “high end” sneakers zijn meestal voorbestemd om waardevast te blijven of te stijgen in waarde. Lees verder »

Gerelateerd aan Waarom is Nike zo populair?