Waarom kan ik geen TikTok kijken zonder account?

Je kunt er gewoon door filmpjes scrollen zonder een account aan te maken. Je hebt er alleen een nodig als je ook wil reageren, accounts wil volgen en zelf content wil uploaden. Tenminste, dat geldt voor sommige gebruikers, zoals ik. Anderen moeten juist wel een account aanmaken als ze de app willen gebruike. Lees verder »

Bron: www.vice.com

Hoe kan ik TikTok filmpjes kijken?

Ja hoor, iedereen kan via deze dienst video's bekijken. Maak gebruik van de TikTok app voor iOS en Android. Zo kijk je de leukste video's op je smartphon. Lees verder »

Kan je zien wie je TikTok account bezoekt?

De app heeft namelijk een functie geactiveerd waarmee je kan zien wie je profiel bekijkt. Op het eerste zicht lijkt dat niet zo veilig, maar je kan zelf kiezen of je de functie aan- of uitschakelt. Dat betekent dus dat andere gebruikers ook zullen zien wanneer jij een TikTok-profiel bekijkt. Lees verder »

Wat is TikTok is dat gratis?

TikTok is een gratis app voor iOS en Android waar gebruikers zichzelf filmen terwijl ze dansen, playbacken, zingen, of juist humoristische content maken zoals Vine dat ook deed. De video's bewerk je met behulp van effecten en filters. Lees verder »

Hoe vind je iemand op TikTok?

  • Tik rechtsboven op het scherm op het zoekpictogram.
  • Voer op de zoekbalk in wat je zoekt en tik op Zoeken. ...
  • De meest relevante resultaten worden op het tabblad Top weergegeven.
  • Ontdek de andere zoektabbladen - Gebruikers, Video's, Geluiden, LIVE en Hashtags - voor gerelateerde content.
  • Lees verder »
Gerelateerd aan Waarom kan ik geen TikTok kijken zonder account?