Waarom vermicelli in soep?

Vermicelli voegt smaak, textuur en volume toe aan soep. Zo maak je een soep extra vullend: ideaal bij maaltijdsoepen bijvoorbeeld. Lees verder »

Kan er vermicelli in de soepmaker?

Doe de tomaten, olijfolie, ui, doperwten, bouillonblokjes en vermicelli in de SoupMaker en vul aan met water tot het bovenste streepje. Selecteer programma twee op de SoupMaker. Als de SoupMaker klaar is, voeg je de gesneden bladselderij, prei en gehalveerde cherry tomaten toe. Lees verder »

Hoeveel vermicelli op 1 liter soep?

Houd gemiddeld zo'n 50 gram vermicelli aan per 1 tot 1,5 liter soep. Let op: vermicelli neemt het water in zich op en wordt tijdens het koken groter. Lees verder »

Waarom rijst in soep?

Probeer rijst of linzen. Ook met rijst en linzen kun je soep die te dun is indikken. Gebruik rode linzen voor rode soepen en rijst voor groene of bleke soepen. Laat even meekoken tot de korrels zacht zijn en mix alles nog eens door. Lees verder »

Kan vermicelli gebruikt worden voor ramen?

Vermicelli is een dunne, doorschijnende noedel die lijkt op engelenhaarpasta. Deze noedels zijn perfect voor lichte ramen op basis van bouillon en werken goed met delicate toppings zoals verse groenten, dun gesneden vlees of zeevruchten. Lees verder »

Gerelateerd aan Waarom vermicelli in soep?